Na začátku byl jeden člověk, který přišel s myšlenkou, že z webu signaly.cz, který byl jen spíše statickou webou prezentací se stane komunitní server, které bude sdružovat věřící lidi.. I přesto, že tento člověk byl na realizaci velkého projektu sám tak začal postupně psát php skripty, které jako skládanka zapadaly do sebe. S velkou mírou zkušeností a znalostí postupem času vytvořil projekt, které spojuje více jak 14.000 lidí.

 

 

 

Kdo z nás by neznal Markétu Jeníčkovou alias Majkii. Tato dívka s velkým velký srdcem se stala pravou rukou signálů. I když studuje na vš, tak signálům věnuje téměř všechen svůj volný čas. Píše tiskové zprávy, upozorňuje na akce, moderuje diskuse, schvaluje fotky. A určitě je mnoho dalších činností, které majkii dělá.


 

Aby se signály.cz staly nejnavštěvovanějším webem tak byla nutná propagace. Bylo velmi důležité aby lidé v našem okolí věděli co signály jsou a k čemu slouží. Právě o tuto činnost se začal starat vojtec( Vojtěch Trmáč), který začal web signaly.cz propagovat všude možně. Mnohdy se člověk divil, kde všude se objevuje jeho fotografie s poselsvím signály jsou tady pro vás.

 


 

 

Po nějakém čase se objevil, hever (Martin Hořínek), který převzal po Honzovi Šedovi funkci hlavního programátora. Funkci hlavního programátora zvládl Hever velmi dobře a také on přispívá svými znalosti ke spokojenosti uživatelů webu signály.cz