Jsem Bůh. Dnes Ti pomůžu s Tvými problémy. Prosím, pamatuj, že nepotřebuji Tvou pomoc. Když Ti život přinese situaci, se kterou se nedokážeš vypořádat, nemusíš usilovat o její vyřešení. Vlož ji do SFGTD(something for God to do) schránky. Všechny situace budou vyřešeny, ale v Mém čase, ne ve Tvém. Jakmile je věc uložena ve schránce, nemusíš se kvůli ní trápit. Místo toho se zaměř na všechny krásné věci, které jsou darem ve Tvém životě!!!

 

Když se ocitneš v dopravní zácpě; Nezoufej, existují lidé na tomhle světě, pro které je řízení dosud neznámá výhoda.

 

Kdybys měl špatný den v práci; Vzpomeň si na muže, který už roky nemůže žádnou sehnat.

 

Až si budeš stěžovat na hroutící se vztah; Vzpomeň si na člověka, který nikdy nepoznal, co to je milovat a být milován.

 

Kdyby tě trápilo, že nevíš co s víkendem; Vzpomeň si na ženu v zoufalé situaci, která pracuje 12 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby nakrmila svoje děti…..

 

Až se ti porouchá auto několik mil od opravny, Vzpomeň si na lidi s paraplegií, kteří by milovali tu možnost, aby se mohli projít…..

 

Až najdeš nový šedivý vlas v zrcadle, Vzpomeň si na pacientku s rakovinou, která si přeje, aby měla vlasy na zkoumání….

 

Až se přistihneš v rozpacích a v uvažování o čem vlastně život je, ptajícího se jaký je tvůj úděl. Buď vděčný! Jsou lidé, kteří nežili tak dlouho , aby vůbec tu možnost měli…..

 

Kdybys zjistil, že jsi obětí lidské zloby, ignorance, malichernosti nebo nestálostí, Pamatuj, může to být horší. Mohl bys být jedním z nich!

 

Bůh nás někdy nechá ve tmě, abychom viděli světlo…….

 

Bůh má tu moc dělat neuvěřitelné zázraky…..

 

Bůh nám nedal všechny věci k užívání života, ale život k užívání toho všeho!!!

 

zdroj:internet